Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΘέατροΤα «Φτηνά Τσιγάρα» καθολικά προσβάσιμα στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής!

Τα «Φτηνά Τσιγάρα» καθολικά προσβάσιμα στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής!

Τα «Φτηνά Τσιγάρα» καθολικά προσβάσιμα!

Μετά τα «Μαγικά Μαξιλάρια» που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους στις δύο καθολικά προσβάσιμες παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στις 20 και 30 Νοεμβρίου, η συνεργασία της ATLAS E.P. με την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών & Κοινωνικών Δράσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής συνεχίζεται, αυτή τη φορά στην Εναλλακτική Σκηνή με τα «Φτηνά Τσιγάρα» σε λιμπρέτο Πέτρου Βουνισέα, βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη.

«Η ζωή ξέρει. Κι εγώ την εμπιστεύομαι…»

«Σαν μια τζούρα τσιγάρου, η ταινία ανάβει και σβήνει και μαζί της ανάβουν και σβήνουν πρόσωπα, αισθήσεις, συμβάντα. Ένας μικρός νυχτερινός περίπατος σε μια μεγάλη πόλη γίνεται η αφορμή για μια ταινία-σύμβολο λίγο πριν το πέρασμα στον 21ο αιώνα. Χαρακτήρες θεατρικοί αλλά και κινηματογραφικοί θα συναντηθούν σε αυτό το group therapy lounge μιούζικαλ με σκοπό να αναμετρηθούν με τις αγωνίες τους αλλά και τις απόψεις για τη ζωή, τις σχέσεις και το αύριο.» σημειώνει ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Ρήγος.

Η «ρομαντική οπερέτα» σε 34 σκηνές και 19 τραγούδια θα παρουσιαστεί σε συνθήκες καθολικής προσβασιμότητας στις 4 Δεκεμβρίου και στις 5 Ιανουαρίου 2023. Η ATLAS E.P. και οι συνεργάτες της θα βρίσκονται στην Εναλλακτική Σκηνή στις δύο αυτές παραστάσεις, για να παρέχουν ζωντανά υπηρεσίες διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, Υπερτιτλισμού με αποτύπωση όλου του ηχητικού καναλιού, καθώς και Ακουστικής Περιγραφής.

Οι θεατές που επιθυμούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών προσβασιμότητας παρακαλούνται να πραγματοποιήσουν την αγορά των εισιτηρίων τους στα Ταμεία της ΕΛΣ, τηλεφωνικά στο 2130885700 ή με email στο boxoffice@nationalopera.gr

Για επικοινωνία μέσω γραπτού μηνύματος: 6993507553 (ATLAS E.P.)

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση: https://www.nationalopera.gr/enalaktiki-skini/enalaktiki-skini-mioyzikal/item/4705-ftina-tsigara

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -
Google search engine

ΔΗΜΟΦΙΛΗ