Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕκδηλώσειςΣυναυλία POLYDRAMA ody icons

Συναυλία POLYDRAMA ody icons


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΛΥΦΑ
Η συναυλία είναι προσβάσιμη σε Κωφά και Βαρήκοα άτομα
ΑΘΗΝΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΙΟΥ
Opening Act ECATI | Special Guest mc mi55t

Οι ody icons στις 24 Μαΐου στο ΠΛΥΦΑ μοιράζονται μαζί μας το POLYDRAMA.
Μια συναυλία, μια προσβάσιμη μουσική παράσταση, με τραγούδια από τον ομότιτλο πρώτο
ολοκληρωμένο δίσκο τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες, με κομμάτια που διαμόρφωσαν την προσωπική τους αισθητική ταυτότητα αλλά και με προηγούμενες τους κυκλοφορίες. Στο POLYDRAMA οι ody icons αποκαλύπτουν τα υλικά από τα οποία φτιάχνονται τα δάκρυα και ανάβουν τα φώτα στα μυστικά δωμάτια των πιο
δικών μας εξομολογήσεων.
Στο “POLYDRAMA” τα τραγούδια υπογράφουν οι ody icons και ο δίσκος, όπως και η συναυλία, είναι σε μουσική παραγωγή του Fotis ingie Papatheodorou με τον οποίο συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια (EP “drama” & “We cry at night”).
Τη βραδιά ανοίγει ο παραμορφωτής των ρεμπέτικων ήχων και ξεναγός των σκοτεινών ηχοτοπίων ECATI, παρουσιάζοντας υλικό από τον πρώτο του δίσκο ενώ στη συναυλία εμφανίζεται ως special guest η mc mi55t η οποία συμμετέχει και στο album POLYDRAMA.
Επί σκηνής εμφανίζονται οι μουσικοί Ειρήνη Αλισά και Γιάννης Παπανικολάου και οι διερμηνείς Ανδρονίκη Ξανθοπούλου και Όλγα Δαλέκου.
Στους υπέρτιτλους ο Γρηγόρης Σταθόπουλος.
Τα κοστούμια επιμελείται ο Μάριος Ράμμος, το μακιγιάζ η Kristina Bykova ενώ την εικαστική ταυτότητα και τα visuals δημιούργησαν ο Μάρκος Ζουριδάκης (nodataism) και ο Φαίδωνας Γαλογαύρας (fedon nom).
Στην προσβασιμότητα και την παραγωγή της συναυλίας ο Χρίστος Παπαμιχαήλ και η liminal.
Pop-up Bar by LULU Athens

“Αυτό είναι ένα μουσικό αποτύπωμα από το ταξίδι μου στα διάφορα δωμάτια της μέχρι τώρα ανθρώπινης εμπειρίας μου. Είναι έντονο, είναι συντριπτικό, είναι θλιμμένο και παιχνιδιάρικο,
πολιτικό και συναισθηματικό. Είναι μια ποικιλία στοιχείων που αποτελούν την ευθραυστότητα μου, την ουσία μου, τη δύναμή μου. Είμαι αυτό το ταξίδι. αυτό το ταξίδι είναι εγώ. Είναι πολύ,
είναι πολλαπλό, είναι πληθυντικό, είναι μέγιστο. Πέρασα μέσα από σκοτεινά δωμάτια και φωτεινές στέγες για να επιστρέψω και να βάλω τις νότες στο πιάνο μου με ειλικρίνεια.
Παρακαλώ επισκεφθείτε το POLYDRAMA με τον ίδιο τρόπο που θα επισκεπτόσασταν την ψυχή σας: απαλά αλλά διεξοδικά, με φροντίδα και γενναιότητα.”

ody icon

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ody icons – POLYDRAMA
Ημέρα: Τετάρτη 24 Μαΐου 2023
Έναρξη: 21:00 – Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Τόπος: ΠΛΥΦΑ, Κορυτσάς 39, Αθήνα 104 47
Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του
Τιμές εισιτηρίων: 12€ & 8€
Link προπώλησης: https://www.viva.gr/tickets/music/ody-icons-polydrama/

*Η συναυλία είναι προσβάσιμη σε Κωφά και Βαρήκοα άτομα*

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -
Google search engine

ΔΗΜΟΦΙΛΗ