Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕκδηλώσειςΠρόσκληση Διημερίδας από την ΠΡΟΣΒΑΣΗ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Πρόσκληση Διημερίδας από την ΠΡΟΣΒΑΣΗ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ – Δομή Υποστήριξης Φοιτητών και Φοιτητριών με αναπηρία και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας προσκαλεί στην Διημερίδα που διοργανώνει με τίτλο: «13 χρόνια ΠΡΟΣΒΑΣΗ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Η επόμενη μέρα».

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 21 (έναρξη 09:30 π.μ.) και Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Divani Palace στη Λάρισα.

Εκπρόσωποι δομών προσβασιμότητας, φοιτητές, φοιτήτριες, διδάσκουσες, διδάσκοντες και γονείς θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους, τις καλές πρακτικές και τους προβληματισμούς τους για την προσβασιμότητα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για άτομα με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και ζωντανή αναμετάδοση μέσω του Καναλιού της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ στο YouTube: Πρόσβαση Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. https://youtube.com/@prosvasi-uth?si=etPz-QlbcHNBTjtt

Όσοι/ες ενδιαφέρεστε για τη δια ζώσης παρακολούθηση της ημερίδας και τη λήψη βεβαίωσης παρακολούθησης χρειάζεται να συμπληρώσετε την φόρμα στον ακόλουθο σύνδεσμο https://forms.office.com/e/vj4e3dN5FL .

Η εγγραφή είναι δωρεάν.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Συνημμένα θα βρείτε την πρόσκληση, το πρόγραμμα και την αφίσα της Διημερίδας.

Το πρόγραμμα σε προσβάσιμη μορφή μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα μας: https://prosvasi.uth.gr/el/διημερίδα/ .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -
Google search engine

ΔΗΜΟΦΙΛΗ