Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕκδηλώσειςΠροβολή ταινίας "Yes , we fuck!" απο τους Antonio Centeno και Raúl...

Προβολή ταινίας “Yes , we fuck!” απο τους Antonio Centeno και Raúl de la Morena, το Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Προβολή ταινίας “Yes , we fuck!” απο τους Antonio Centeno και Raúl de la Morena, το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 και ώρα 13:30πμ στο Κινηματογράφο Ίρις.
Θα ακολουθήσει δεύτερη προβολή ταινίας “Απο τα ταμπού στο δικαίωμα στην ευτυχία” απο την Charo Ricart , ανάπηρη, γιατρός και σεξολόγος. Θα ακολουθήσει χαιρετισμός απο τη σκηνοθέτιδα Charo Ricart και θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού.
Στη συνέχεια η εισήγηση “Τα κοινωνικά στερεότυπα ως εμπόδιο στην σεξουαλικότητα των αναπήρων” απο τον Κουζέλη Ανδρέα, ανάπηρο, κοινωνιολόγο και συγγραφέα.
O Σύλλογος Sexualidad Funcional θα εισηγηθεί τη “Η σεξουαλικότητα στην αναπηρία” απο τον Δημήτρη Ζώρζο.
Απο τη Θετική Φωνή, η κ. Άννα Κουρουπού, διευθύντρια της δομής “Red Umbrella Athens” θα εισηγηθεί “Το σεξ στην αναπηρία”.
Οι ταινίες έχουν ελληνικούς υπότιτλους βάσει διαλόγων.
Σχετικά με τη προσβασιμότητα του οπτικοακουστικού υλικού, υπάρχει υποτιτλισμός βάσει διαλόγων. Αν υπάρξει ενδιαφέρον από κωφούς/ες, βαρύκοους/ες θα μας παρασχεθεί διερμηνέας ελληνικής νοηματικής γλώσσας από την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος (Ο.Μ.Κ.Ε). Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλώ να μας αποστείλετε email στο bourachristina@gmail.com ώστε να μεριμνήσουμε για τη προσβασιμότητα του περιεχομένου.
Ο χώρος είναι φιλικά προσβάσιμος για χρήστες/ριες αμαξιδίου και παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στη παραπάνω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για προκράτηση θέσεων.
Για την εύρυθμη λειτουργία του σεμιναρίου, παρακαλείστε να είστε στο χώρο 15 λεπτά νωρίτερα απο την ώρα της έναρξης.
Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους.

Περιγραφή αφίσας:

Στο πάνω μέρος της αφίσας, με μπλε σκούρο φόντο αναγράφεται με λευκά γράμματα στο κέντρο:
” Κινηματογραφικός τομέας Π.Ο.Φ.Π.Α.”
απο κάτω με κόκκινα γράμματα : Σεμινάριο: “Κινηματογράφος και αναπηρία”.
Στο μέσον της αφίσας , στο κέντρο, φαίνεται σε χρώμα γαλάζιο το διεθνές σήμα της αναπηρίας (υποκείμενο σε αναπηρικό αμαξίδιο). Το υποκείμενο στο αμαξίδιο, κρατάει στην αγκαλιά του υποκείμενο σε κόκκινο χρώμα, του οποίου τα πόδια ακουμπάνε στις ρόδες του αμαξιδίου και με τα χέρια του αγκαλιάζει το υποκείμενο στο αμαξίδιο.
Κάτω απο το σήμα αναγράφεται στο κέντρο με γαλάζια γράμματα : “YES, WE FUCK!” των Antonio Centeno και Raúl de la Morena.
Απο κάτω με λευκά γράμματα αναγράφεται “Σάββατο 13 Μαΐου στις 13.30μμ στον Κινηματογράφο Ίρις
https://kinimatografiko.gr “

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -
Google search engine

ΔΗΜΟΦΙΛΗ