Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕκδηλώσειςΞεναγήσεις στην ΕΝΓ

Ξεναγήσεις στην ΕΝΓ

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) έχει σχεδιαστεί και λειτουργεί έτσι ώστε να είναι πλήρως προσβάσιμο από ΑμεΑ, πιστό στο όραμα του δημιουργού του, του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, να είναι ανοιχτό σε όλους. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει σχεδιάσει και προσφέρει ξεναγήσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ως σύγχρονο έργο Αρχιτεκτονικής Τοπίου, έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές της αειφορίας, της βιωσιμότητας, σεβόμενο τα οικοσυστήματα και τις εναλλαγές ενός τόπου σε διαρκή εξέλιξη. Αποτελεί έναν φιλόξενο και ανοιχτό χώρο, με φυτεύσεις και χαρακτήρα που αντανακλούν το μεσογειακό τοπίο. Η περιήγηση ακολουθεί διαδρομή που περιλαμβάνει συνεχές περπάτημα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και τη χρήση σκαλοπατιών. H εκτιμώμενη χιλιομετρική απόσταση που διανύεται υπολογίζεται στο 1 χλμ.

Κυριακή 20/11 & 11/12 | 17.00
 

Σημείο συνάντησης: ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ (Ευριπίδου & Δοϊράνης, Καλλιθέα)

Διάρκεια ξενάγησης: 60′
Ξενάγηση: Κωνσταντίνος Σαμαράς

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και τη διασφάλιση της συμμετοχής σας σε μία από τις δύο ξεναγήσεις, παρακαλούμε όπως γνωστοποιήσετε το ενδιαφέρον σας μέσω email στο tours@snfcc.org με θέμα «Park Tour ΕΝΓ» ή καλέστε στο τηλέφωνο 216 809 1000.

https://www.snfcc.org/ekdiloseis/xenagiseis-sto-parko-sti-noimatiki-glossa/12934?fbclid=IwAR0p__E9iImBXC1mJYvdnv7ttJnsIG8-0KpTCMkxSa_LU5wiqBPC_mgiVHM

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -
Google search engine

ΔΗΜΟΦΙΛΗ