Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΨυχαγωγίαΝύχτες Πρεμιέρας - Δωρεάν εισιτήρια για ΑμεΑ

Νύχτες Πρεμιέρας – Δωρεάν εισιτήρια για ΑμεΑ

Η μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή της πόλης επιστρέφει!

🎫 Βρείτε εδώ όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης καρτών ΑμεΑ κι ανέργων για να εξασφαλίσετε τις δωρεάν προβολές σας.

ΚΑΡΤΕΣ ΑμεΑ

Οι ενδιαφερόμενοι για Διαπιστεύσεις ΑμεΑ μπορούν να στείλουν από την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου e-mail στο accreditations@aiff.gr με στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, e-mail) για τη δωρεάν έκδοση της σχετικής κάρτας διαρκείας 5 προβολών με την απαραίτητη επισύναψη ενός από τα παρακάτω:

– κάρτα πολιτισμού AμεΑ (Υπ. Πολιτισμού)

– κάρτα ελεύθερης μετακίνησης ΑμεΑ (ΟΑΣΑ)

– κάρτα ανεργίας ΑμεΑ (ΟΑΕΔ)

– κάρτα σωματείου κωφών / βαρήκοων ή οποιοδήποτε σχετικό έγγραφο

Η κάρτα διαρκείας ΑμεΑ είναι αυστηρά προσωπική και δίνει τη δυνατότητα στον/-την κάτοχο να εξαργυρώσει με τον κωδικό της κάρτας του/της ένα μηδενικό εισιτήριο ανά προβολή για οποιεσδήποτε 5 προβολές (εξαιρείται η Ταινία Έναρξης), καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα εισιτηρίων.

Η είσοδος στις προβολές θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας και του μηδενικού εισιτηρίου.

Σε περίπτωση ανάγκης συνοδού θα πρέπει να γίνεται ταυτόχρονη αίτηση για 2 κάρτες διαρκείας ΑμεΑ και να διευκρινίζεται η ανάγκη.

Ο κωδικός της κάρτας ΑμεΑ αποστέλλεται ηλεκτρονικά από το accreditations@aiff.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχουν δώσει οι αιτούμενοι/-ες.

https://www.aiff.gr/eisitiria/
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -
Google search engine

ΔΗΜΟΦΙΛΗ