Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΔελτίο ΤύπουΕυχαριστίες για την διαδικτυακή εκδήλωση 2021

Ευχαριστίες για την διαδικτυακή εκδήλωση 2021

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2021

Δελτίο Τύπου

Ευχαριστίες για την διαδικτυακή εκδήλωση κοπής πίτας της ΕΚΕ

Ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους και την υποστήριξη τους στην διαδικτυακή εκδήλωση της Ένωσης Κωφών Ελλάδος για την κοπή πίτας, τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη Γ., τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Μπακογιάννη Κ., τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος κ. Σίμψη Κ., τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών κ. Σταυρακάκη Ι., τον Πρόεδρο της ΕΣΑμεΑ κ. Βαρδακαστάνη Ι., την Πρόεδρο του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών κα Λαμπροπούλου Β., τα σωματεία Ένωση Κωφών Βορείου Ελλάδος, Σύλλογο Κωφών Πειραιώς & Νήσων & Αθλητικό Σύλλογο Κωφών Πειραιώς & Νήσων, το Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κωφών & Βαρηκόων Αγ. Παρασκευής, το Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κωφών & Βαρηκόων Αργυρούπολης, το Ειδικό Δημοτικό & Νηπιαγωγείο Κωφών & Βαρηκόων Αργυρούπολης, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κωφών & Βαρηκόων Πεύκης, το ΕΕΕΕΚ Κωφών & Βαρηκόων Αθήνας, το Σωματείο Διερμηνέων ΕΝΓ, τον κ. Γερουλάνο Π., την Θεατρική Ομάδα Κωφών Τρελά Χρώματα αλλά και τα σωματεία Αθλητικό Όμιλο Κωφών, Σύλλογο Κωφών & Βαρηκόων ΝΔ Ελλάδος και Παναρκαδικό ΑΟΚ ‘Μόριας’ για την μετέπειτα συμμετοχή τους.

Χάρη σε όλους εσάς η διαδικτυακή εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και απήχηση και ήταν πολύ σημαντική τόσο για το ΔΣ της ΕΚΕ αλλά και για όλα τα μέλη μας και μη, που την παρούσα εποχή που διανύουμε, με όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια, πιστεύουμε πως έδωσε μια ανάσα ελπίδας και αισιοδοξίας ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες, ότι οι αποστάσεις δεν μας χωρίζουν αλλά μας ενώνουν ακόμα περισσότερο. Η Ένωση Κωφών Ελλάδος είναι εδώ και θα είναι πάντα εδώ, δίπλα σας, παρ’ όλες τις αντιξοότητες της εποχής. Τα σχόλια και οι ευχές όλων ήταν μοναδικά, μας έδωσε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε, να προσπαθούμε, να παλεύουμε!

Σας ευχαριστούμε όλους κι ευχόμαστε κι εμείς με την σειρά μας να είμαστε όλοι υγιείς, αγαπημένοι και ενωμένοι και σύντομα να συναντηθούμε ξανά εδώ στην ΕΚΕ που όλοι αγαπάμε!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -
Google search engine

ΔΗΜΟΦΙΛΗ