Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕκπαιδευτικές συναντήσεις: Η νοηματική γλώσσα σε πολιτιστικούς χώρους

Εκπαιδευτικές συναντήσεις: Η νοηματική γλώσσα σε πολιτιστικούς χώρους

Η Challedu σας προσκαλεί σε ένα τριήμερο εκπαιδευτικών συναντήσεων που στόχο έχουν τη διευκόλυνση των ενηλίκων που θέλουν να εργαστούν ή εργάζονται επί του παρόντος σε μουσεία, γκαλερί ή καλλιτεχνικούς χώρους να έρθουν σε επαφή με την νοηματική γλώσσα. Απευθύνεται ακόμα σε φοιτητές αντίστοιχων σχολών, και άτομα που ασχολούνται με την διαχείριση ή την εκπαίδευση εργαζομένων σε πολιτιστικούς χώρους.
Tο εργαστήριο πραγματοποιείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Periegesis και στοχεύει στην προώθηση της συμπερίληψης των κωφών και βαρήκωων ατόμων στους πολιτιστικούς χώρους. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ.

Είναι βαρύνουσας σημασίας για εμάς και το έργο, να παρακολουθήσουν τις συναντήσεις κωφά και βαρήκωα άτομα ώστε να προωθηθεί η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών καθώς και να συζητηθούν καλές πρακτικές που διευκολύνουν την συμπερίληψη των ατόμων αυτών στους πολιτιστικούς χώρους.

Πληροφορίες

  • Τρίτη 07 έως Πέμπτη 09 Μαρτίου – 10:00 – 16:00.
  • Τα εργαστήρια θα διεξαχθούν στα ελληνικά με παράλληλη διερμηνεία στην νοηματική γλώσσα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και στο τέλος θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής καθώς και εκπαιδευτικό υλικό.
  • Τόπος διεξαγωγής: Μύρτιλλο Καφέ, Πάρκο για το Παιδί & τον Πολιτισμό (πρώην ΚΑΠΑΨ) Τριφυλίας & Λάμψα, Αμπελόκηποι, Αθήνα

Για την εγγραφή σας παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -
Google search engine

ΔΗΜΟΦΙΛΗ