Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΔελτίο ΤύπουΔΤ Ειδική Πιστοποίηση της Ένωσης Κωφών Ελλάδος ως φορέας παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας...

ΔΤ Ειδική Πιστοποίηση της Ένωσης Κωφών Ελλάδος ως φορέας παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα

Δελτίο Τύπου

Ειδική Πιστοποίηση της Ένωσης Κωφών Ελλάδος ως φορέας παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Η Ένωση Κωφών Ελλάδος με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνει ότι  φέρει και πάλι την ειδική πιστοποίηση ως φορέας παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Τα τελευταία χρόνια η Ένωση Κωφών Ελλάδος, παρά τις δυσκολίες και την διακοπή των δράσεων της λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των κωφών βαρήκοων πολιτών, να επαναφέρει σταδιακά τις δράσεις της, το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα για μικρούς & μεγάλους, πολιτιστικές & ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, ενημερωτικές διαλέξεις, κ.α.

Η Ειδική Πιστοποίηση από το Υπουργείο Εργασίας, είναι πολύ σημαντική για όλους μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, να οργανωθούμε και να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες δράσεις για την κοινότητα μας. Η εξυπηρέτηση των κωφών βαρήκοων πολιτών και η ισότιμη πρόσβαση στην κοινωνία μας είναι η   προτεραιότητα μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και ευχαριστούμε όλους και όλες που στέκονται δίπλα μας και μας στηρίζουν σε αυτή την διαδρομή.

Η πιστοποίηση της Ε.Κ.Ε. δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2650/21 Απριλίου 2023

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -
Google search engine

ΔΗΜΟΦΙΛΗ