Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΔελτίο ΤύπουΔελτίο Τύπου - 5ο Σεμινάριο EFSLIDI, Αθήνα 7-8/9/16

Δελτίο Τύπου – 5ο Σεμινάριο EFSLIDI, Αθήνα 7-8/9/16

Δελτίο Τύπου

5ο Σεμινάριο EFSLIDI, Αθήνα 7-8/9/16

Η Ένωση Κωφών Ελλάδος σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Διερμηνέων Νοηματικής Γλώσσας, Κωφών Διερμηνέων, Efslidi, διοργάνωσε και φιλοξένησε το 5ο Σεμινάριο Efslidi, στην αίθουσα της Ε.Κ.Ε. την Τετάρτη 7 & Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 με μεγάλη επιτυχία. 

Στο Σεμινάριο συμμετείχαν μέλη της ΕΚΕ, η κα Ίσαρη Σοφία, που ήταν και η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Σεμιναρίου, ο κ. Ρίκκου Θ., ο κ. Δαγρές Χ. και η κα Γαϊτανή Α.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς για την υποστήριξη και την προσφορά τους, το Μουσείο της Ακρόπολης, το Athens Happy Train, την κα Κοκκέβη-Φωτίου Δ. για την υπέροχη ξενάγηση της στο Μουσείο και το Σωματείο Διερμηνέων Νοηματικής Γλώσσας για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης μεταξύ μελών του Efslidi και Efsli, την Πέμπτη 8/9/16 στην αίθουσα της ΕΚΕ. 

Επίσης θα θέλαμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στην κα Ίσαρη Σοφία, η οποία αναδείχθηκε Πρόεδρος του Efslidi για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Ένωση Κωφών Ελλάδος είναι πολύ ευτυχής για την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου, ευχαριστεί όλους τους/τις συμμετέχοντες και ευελπιστούμε σε επόμενη μελλοντική συνεργασία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -
Google search engine

ΔΗΜΟΦΙΛΗ