Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΔελτίο ΤύπουΔελτίο Τύπου - Συνάντηση με τα Ειδικά Σχολεία

Δελτίο Τύπου – Συνάντηση με τα Ειδικά Σχολεία

Δελτίο Τύπου

Η Ένωση Κωφών Ελλάδος, στα πλαίσια των δράσεων της, πραγματοποίησε συνάντηση με τους Διευθυντές/τριες & Προϊστάμενες των Ειδικών Σχολείων Κωφών & Βαρηκόων Αττικής, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, στην αίθουσα της Ένωσης. Ο Πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Κορδονούρης Π. συναντήθηκε με τους κ. Παπασπύρου Χρ., κ. Άντζακα Γ., κ. Τσαγκαρίδου Π., κα Χατζοπούλου Μ., κα Ίσαρη Σ. και κα Καρίπη Σ. και τους ενημέρωσε αρχικά για τη Δημιουργίας Σχολής Γονέων στην ΕΚΕ, για την δημιουργία καλλιτεχνικών ομάδων, θέατρο, χορό, ζωγραφική για κωφούς, μικρούς και μεγάλους, κ.α. 

Συζητήθηκε το θέμα της Δημιουργίας Σχολής Γονέων στην ΕΚΕ, οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα στους γονείς με κωφά παιδιά αλλά και στα ίδια τα παιδιά μέσω της συνεργασίας της ΕΚΕ με τα Ειδικά Σχολεία Κωφών-Βαρηκόων. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την θετική και άμεση ανταπόκριση όλων των Διευθυντών των Σχολείων, αλλά και την υποστήριξη τους στις δράσεις της ΕΚΕ, και πιστεύουμε πως μέσα από αυτή την συνεργασία θα καταφέρουμε πολλά πράγματα. 

Έχουμε σκοπό να διοργανώσουμε περισσότερες δράσεις μέσα στο 2016, για μικρούς και μεγάλους, για τους γονείς και τα παιδιά τους, και να προσφέρουμε τα μέγιστα μέσα από καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις. Ευχαριστούμε όλους όσους μας υποστηρίζουν, και θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό στην βελτίωση του επιπέδου ζωής των κωφών.

Αναμένονται σύντομα νέες συναντήσεις, αλλά και επισκέψεις της ΕΚΕ στον χώρο των Σχολείων, όπου μπορούμε πιο άμεσα να βρούμε λύσεις και δράσεις για το κάθε σχολείο ξεχωριστά αλλά και να φέρουμε πιο κοντά τα παιδιά, τους γονείς, και να ενισχύσουμε την κοινότητα μας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -
Google search engine

ΔΗΜΟΦΙΛΗ