Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΔελτίο ΤύπουΔελτίο Τύπου - Διοργάνωση εκδρομών 2016

Δελτίο Τύπου – Διοργάνωση εκδρομών 2016

Δελτίο Τύπου

Διοργάνωση Εκδρομών 2016

Η Ένωση Κωφών Ελλάδος στα πλαίσια των δράσεων της για το 2016, διοργανώνει κάποιες εκδρομές για τα μέλη της και μη, σε εσωτερικό και εξωτερικό για το 2016.

Η πρώτη εκδρομή είναι Ημερήσια και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016, την Ημέρα Γυναικών, όπου όλες οι γυναίκες θα γιορτάσουν την ημέρα αυτή στην Ορεινή Κορινθία και συγκεκριμένα στο Φενεό και στη Λίμνη Δόξα. 

Η επόμενη εκδρομή είναι τριήμερη και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας, 12-14 Μαρτίου 2016, στην Αριδαία, Έδεσσα, όπου περιλαμβάνει επίσκεψη στα Λουτρά Πόζαρ, στους καταρράκτες της Έδεσσας, στη Νάουσα για το εορταστικό καρναβάλι, στο Μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά κ.α. Η Ένωση Κωφών Ελλάδος, κάνει δώρο την εκδρομή αυτή σε τουλάχιστον τριάντα άτομα τα οποία έχουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην Ένωση μας με τη συνεχή παρουσία τους και την εθελοντική προσφορά τους. 

Τέλος, η Ένωση θα διοργανώσει μία εκδρομή στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Βουδαπέστη, Ουγγαρία για 4-5 μέρες τον Ιούνιο 2016. Η πραγματοποίηση της εκδρομής αυτής θα εξαρτηθεί από την συμμετοχή των μελών μας όπως και οι ημερομηνίες αναχώρησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -
Google search engine

ΔΗΜΟΦΙΛΗ